Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


MAT OTOMOTIV Turkish Manufacturers Companies Konya Turkey

Adress: Oto Parçacılar Sitesi,Koray Sokak,A Blok No:26, Turkey Fax: 00903322364608

MAT OTOMOTIV Company Profile

FIRMAMIZ HAKKINDA :

Firmamiz ,MATKON Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Ltd.Sti.ünvani ile 2005 yilinda ticari faaliyetlerine,Bmw ve Mercedes-Benz araç gruplarinda baslamis olup,2008 yili Subat ayinda Ortaklik yapisinin degismesi neticesinde ,takip eden aylarda MAT©® Otomotiv olarak ticari hayatina devam etmistir.

Otomotiv sektörü deger zincirinin en genis oldugu sektörlerden birisidir. Günümüzde Bölgesel bir Toptanci yada Servis Hizmetleri veren kuruluslar hizmetlerini kesintisiz idame ettirebilmek için onlarca farkli tedarikçi ile çalismak durumundadirlar.. Dolayisiyla otomotiv sektöründeki sirketler, tedarikçileri veya üreticiler ile kolektif bir yapi içerisinde çalismak, bazi is süreçlerini ve bilgileri etkin biçimde paylasmak, kisacasi birbirilerinin is ortagi olmak durumunda kalmaktadirlar. Bunun için entegre bir altyapi üzerinde is süreçlerini birlestiren is uygulamalarina olan ihtiyaç git gide artis göstermektedir. Bu yapinin kurulmasi elbette tek basina yeterli olmayip, son derece önemli is akislarinin üzerinde gerçeklestigi bu yapi güvenli, güvenilir ve sürekli olmak, gelecekteki ihtiyaçlara cevap verecek yeterlilikte olmak zorundadir..

Bu noktadan hareketle Kurumumuz sayginlik ve güvenirlilik ilkesini temel kaidesi yaparak,Pazar sartlarina hizli reaksiyon gösterebilen,yenilenme operasyonlarini etkili ve güvenilir bir biçimde yönetebilen güçlü markalara sahip Kuruluslarin kendi grubunda Mümessilliklerini alarak segmentinin aranilan Firmasi konumuna gelmek için ugras vermektedir.

Faaliyet konumuz , Mercedes-Benz binek araç ( Vito ve Sprinter gibi hafif ticari araçlarda dahil) ile Bmw markali otomobil’lerde Orijinal ve Alternatif yedek parça tedarik,üretim ve pazarlama konularinda hizmet vermek olup, bu hizli ve güvenilir tedarik ve hizmet sürecinde yasanan rekabete etkilidir.


Lemförder products, Sachs products, Textar products, Luk products, Garret products, Behr products, Hella products, Bosch products, Swag products, Febi products, Ina products, Glyco products, Nüral products, Goetze products, Trw products, Ayd Chassis products, Supar products, Mattech products, Bmw spare parts, Mercedes-Benz spari parts, automotive spare partos,


 

MAT OTOMOTIV Products

  • hella products
  • ina products
  • luk products
  • mattech products
  • nural products
  • sachs products
  • supar products
  • swag products
  • textar products
  • trw products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers