Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


EP-CO ELEKTRONIK A.S. Turkish Manufacturers Companies Türkiye Turkey

Adress: İkitelli Organize Sanayi Sitesi Cevre Sanayi Sitesi 7 Blok No 11 Başakşehir İstanbul, Turkey Fax: +90 212 486 1151

EP-CO ELEKTRONIK A.S. Company Profile

Hakkimizda




EPCO Elektronik Imalat San ve Tic A.S: kuruldugu haziran 1999 yilindan itibaren sargili devre elemanlarinin üretiminde genis bir yelpazeye sahip olmustur. 2010 yilinda ise, kazanmis oldugu tecrübeyi "Ledli Aydinlatma Sistemleri"ne tasiyarak bu alanda da üretim yapmakta ve gelen projelerin durumuna bagli olarak yurtdisi çözüm ortaklari ile birlikte hareket etmektedir.



EP-CO Elektronik müsteri ihtiyaçlarina en iyi çözümü sunabilmek ve teknik her türlü soruya ve soruna cevap verebilmek için, yurtiçi ve yurtdisindaki akademik kurumlarla iletisim içindedir ve gerekli her türlü yatirimi yapmaktadir.



EP-CO Elektronik sistemini ISO9001-2008 ilkelerini esas alarak olusturmustur.



EP-CO Elektronik gereksinim duyulmasi durumunda TSE, TUV, VDE, GS,  BSI, UL, CSA, AGA, SEMKO, DEMKO, NEMKO, EN... standartlarina uygun üretim yapabilmekte ve belgelendirebilmektedir.


PCB type transformer, current transformer, boxed transformer, smps transformer, toroidal transformer, solenoid coils, chokes, solenoid coil, the voltage trafofu, RFI antennas,


 

EP-CO ELEKTRONIK A.S. Products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers